Edward Lantz ny VD för TeamNorr IT-Partner AB

Den 27 november började Edward Lantz arbeta operativt som VD efter att sedan 2016 varit bolagets styrelseordförande. TeamNorr IT-Partner grundades 2014 och har i dag kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik. Edward Lantz efterträder Pär Vidmark som fortsätter inom bolaget i rollen som lösningsspecialist.

Edward Lantz, nytillträdd VD för TeamNorr IT-Partner AB

Edward Lantz, nytillträdd VD för TeamNorr IT-Partner AB

Pär Vidmark som grundade bolaget kommer nu fokusera på att utveckla kunderna.

– Det känns inspirerande och kul att få fokusera fullt ut på kunderna och driva deras IT framåt. Med min kunskap både från IT-sidan och från att driva bolag så kommer jag kunna ta fram bra lösningar som hjälper våra kunder till en bra dag på jobbet, säger Pär Vidmark.

– Vi är glada att Edward Lantz tar sig an jobbet som VD för TeamNorr. Edward är en tydlig ledare med bra erfarenhet av att utveckla organisationer och affärer. Dessutom kommer hans brinnande intresse för att utveckla människor och förmåga att leda genom fokus på verkställighet att vara en värdefull tillgång för TeamNorr. Edward har de egenskaper som behövs för att fortsätta utveckla TeamNorr mot vår vision att vara den lokala helhetsleverantören av IT i Norrland, säger Jessica Bos, konsultchef.

– Jag ser fram emot arbetet på TeamNorr och är övertygad om att vårt företag med våra engagerade medarbetare har en stor potential. Inte minst genom att vara en proaktiv IT-partner som hjälper våra kunder att utvecklas inom det digitala området och därmed förbättra kundernas effektivitet, produktivitet och kommunikation, säger Edward Lantz.

Företagsfakta:
TeamNorr IT-Partner AB är en norrländsk helhetsleverantör av produkter och tjänster inom IT. Bolaget grundades 2014 och har idag 27 medarbetare i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik.
TeamNorr IT-Partner levererar tjänster och produkter inom IT som hjälper företag i Norrland att få en bra dag på jobbet.
Läs mer på www.teamnorr.se

 

För närmare information kontakta:

Edward Lantz, VD
070-552 33 54
edward.lantz@teamnorr.se