Tagit stor investering – så kunder kan välja var de vill jobba

Tagit stor investering – så kunder kan välja var de vill jobba

För att garantera kundernas säkerhet – och erbjuda dem friheten att arbeta från den plats de själv vill – har TeamNorr IT-Partner genomfört företagets i särklass största investering någonsin i ett eget datacenter. – Det är en miljoninvestering som vi såg var nödvändig för vår del – och i förlängningen våra kunder, säger Ronny Persson, försäljningsansvarig på TeamNorrs Umeåkontor.

TeamNorr IT-Partner är företaget med hjärtat i Norrland. I takt med kundtillväxten har flera kontor etablerats längs med hela Norrlandskusten.

– Närheten till våra kunder gör att vi bättre förstår vilka behov som finns. Det är en av våra största styrkor, säger Ronny Persson och berättar att företaget nu finns representerat i Umeå, Luleå, Piteå, Skellefteå och Örnsköldsvik.

TeamNorrs koncept bygger på att vara den lokala IT-partnern till norrländska företag och har etablerat sig som en stabil och pålitlig it-leverantör till sina kunder. I portföljen ryms tjänster inom IT, dokumenthantering, konferenslösningar och telefoni. Och sedan nyligen även ett eget datacenter. Med nya toppmoderna servrar i lokaler som har högsta skyddsklass och reservkraft, placerade i Umeå och Boden, kan kunderna vara trygga med att filer och system alltid ligger säkert lagrat och fungerar som de ska.

Robin Johansson är teknikansvarig för TeamNorrs datacenter.

– Att som företag ha egna servrar innebär ofta en stor investeringskostnad, och sedan tillkommer det löpande underhåll för att det inte ska krångla. Att köpa tjänsten genom oss blir betydligt enklare och mer kostnadseffektivt, säger han.

Vill du veta mer om vad TeamNorr kan erbjuda dig som kund?
Här hittar du mer information.

Robin Johansson och Ronny Persson.

– Det är en fördel som ligger i helt rätt i tiden då fler och fler ser fördelarna med att jobba på distans och – sedan möjligheterna med att resa nu öppnat upp sig – från vilken plats du vill. Som kund kan man koppla upp sig med datorn, mobilen eller surfplattan. Eftersom både program och filer drivs i datacentret så ställer det inga stora krav på den enhet du använder, säger Robin Johansson.

Pär Vidmark är lösningsspecialist på TeamNorr och han menar att tjänsten passar allt från små bolag till de allra största organisationerna och företagen och kan kombineras med licenser för till exempel Microsoft 365, Adobe, antivirus och andra IT-tjänster.

– Vi anpassar alltid lösningen utifrån kundens egentliga behov och gör allt för att det ska bli så smidigt och enkelt som möjligt, säger Vidmark som gärna berättar mer om vilka lösningar de erbjuder.

– De flesta av våra samarbeten inleds med en IT-genomgång där vi uppdaterar oss om kundens nuläge, vad som kan förbättras och vilka kostnader som kan sänkas. Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan bidra till en ännu bättre dag på jobbet – oavsett var du har det, säger han.

TeamNorr vill vara er lokala it-partner för en bra dag på jobbet.

Ronny Persson och lösningsspecialist Pär Vidmark vid Umeåkontoret

Välkommen att kontakta oss

Ronny Persson

Ronny Persson

Säljansvarig Umeå

090-690 31 10
ronny.persson@teamnorr.se

Robin Johansson

Robin Johansson

IT-konsult

090-690 31 05
robin.johansson@teamnorr.se

Jenny Johansson

Jenny Johansson

Koordinator

090-690 31 01
jenny.johansson@teamnorr.se

Pär Vidmark

Pär Vidmark

Lösningsspecialist

090-690 31 09
par.vidmark@teamnorr.se