Så minskar du risken att drabbas av cyberattack

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.17.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.17.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.17.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

I takt med att vi blir allt mer uppkopplade ökar möjligheterna – men också riskerna. TeamNorr IT-Partner ger här tips på hur du minskar risken för att ditt företag drabbas.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.17.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

En rad cyberattacker har uppmärksammats i närtid, bland annat inom kommuner, företag och organisationer. Cyberbrotten ökar snabbt, blir mer avancerade och drabbar såväl privatpersoner som små och stora företag.

Vi på TeamNorr kan hjälpa norrländska företagare genom att göra en säkerhetsgenomgång, titta på vilka eventuella svagheter som befintlig IT-miljö har och hur man på bästa sätt kan täppa till dessa.

– Det registreras 350 000 nya virus per dag. De blir allt större, med större organisationer som ställer högre krav, säger André Jonsson, säljansvarig TeamNorr IT-Partner.

Attackerna ter sig på olika sätt, en av de vanligaste är virus som tar sig in via mjukvara, låser filer och håller dem som gisslan. En annan variant är när en stor mängd trafik skickas på ett specifikt mål på nätet, och därmed tar upp all kapacitet så att användaren inte kommer ut på internet.

– Att drabbas av en cyberattack kan vara direkt förödande genom att mångårig historik och arbete kan gå förlorat. Även produktion och kundleveranser kan stoppas genom att IT-system blir låsta och lösensumman för att öppna upp tillgången är ofta väldigt hög, säger Håkan Olovsson, säljare TeamNorr IT-Partner.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.17.0″ _module_preset=”default” background_color=”#D6D6D6″ global_colors_info=”{}”]

Vanliga IT-brott

Angrepp 
Störning i mjuk- eller hårdvara 
Handhavandefel 
Störning i driftmiljö
Oönskade eller oplanerade störningar i kritisk infrastruktur 
Säkerhetsbrist i en produkt
Annan plötsligt oförutsedd händelse som lett till skada 
Informationsförvanskning 
Informationsförlust eller informationsläckage
Hindrad tillgång till information

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Liknande nyheter

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Ge vidare datorer smidigt och säkert

Tillsammans med våra kunder vill vi göra mer för nästa generation. Därför omhändertar vi bärbara datorer på ett säkert och miljömässigt sätt.

Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning