IT-konsulten: Vi är ett bra gäng på TeamNorr 

William Gustavsson är IT-konsult på TeamNorr IT-Partner i Skellefteå. Han menar att det bästa med jobbet är att hjälpa kunderna – och de fina kollegorna. 

– Vi är ett väldigt bra gäng på hela TeamNorr – alla känner alla, säger han. 

William Gustavsson har jobbat på TeamNorr IT-Partner i fyra år – först i Umeå och sedan i Skellefteå. Ursprungligen kommer han från Halmstad. 

– Jag flyttade upp till Umeå för att tjejen pluggade juridik där. Sedan fick hon jobb på en firma i Skellefteå och då flyttade vi dit. Så det var ju toppen att det gick att lösa med jobb för mig också, säger han. 

William Gustavsson jobbar framför allt i Skellefteå men även i Lycksele, där det finns flera kunder som han ofta besöker.  

– Det blir uppemot hundra mil i månaden i tjänsten, men det är bara kul.   

En dag som IT-konsult innebär att först kolla upp vilka ärenden som kommit in. Vissa kunder kan William ringa och hjälpa via fjärrstyrning, men ibland åker han ut fysiskt.  

– Jag kan också ha inbokade besök med kunder som inte är lika akuta. Det kan handla om att installera en ny dator eller titta till en server, säger William Gustavsson. 

Han tycker att det absolut roligaste med jobbet är att hjälpa kunder, men också att han har så bra kollegor. 

– Vi pratar mycket över kontorsgränserna och hjälper varandra med våra kunder. Det är ett väldigt skönt gäng. Och när vi har kickoff känner man att alla känner alla, även om vissa sitter i Örnsköldsvik och vissa i Luleå. Man hänger inte bara med sitt eget kontor utan man är ett stort gäng. Det är väldigt positivt, säger William Gustavsson. 

Han tycker att TeamNorr IT-Partner är på helt rätt väg framåt. Man har vuxit mycket vilket inneburit att flera omtag har varit nödvändiga. 

– Nu har vi ett fantastiskt framtidstänk i gruppen. Det är också häftigt att se att vi nu söker personer till nya kontor i Boden, Sollefteå och Lycksele. Det är rätt stort faktisk! Det händer mycket på TeamNorr. 

På fritiden gillar William Gustavsson att vara ute i naturen på utflykter och dagsturer med sambon.  

– Och så har vi börjat prova längdskidor. Vi har aldrig åkt längdskidor förut, så nu försöker vi lära oss. Det gäller att passa på när man bor i Norrland! säger han och skrattar. 

Liknande nyheter

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Ge vidare datorer smidigt och säkert

Tillsammans med våra kunder vill vi göra mer för nästa generation. Därför omhändertar vi bärbara datorer på ett säkert och miljömässigt sätt.

Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning