Växer i Lycksele – företag anlitar oss som deras IT-avdelning

Nu växer TeamNorr IT-Partner i Lycksele.  

– Kunderna är våra bästa säljare och våra kunder i Lycksele hjälper oss att växa i inlandet. För fler hör av sig till oss och vill att vi blir deras IT-avdelning. Gör man ett bra jobb och håller vad man lovar så brukar det gå bra, säger Edward Lantz, vd på TeamNorr. 

TeamNorr IT-Partner har fem kontor längs Norrlandskusten och öppnar nya kontor för att kunna hjälpa fler norrländska tillväxtföretag. Lycksele är en sådan ort där flera av de lokala företagen nu har upptäckt TeamNorr.

– Våra kunder anlitar oss som deras kompletta IT-avdelning. Det ska vara lätt att ta kontakt med oss och kunden ska veta att vi gör allt för att lösa deras problem så smidigt som möjligt. Vi drivs av att hjälpa företag här i Norrland att växa med rätt IT-lösningar och ge deras personal snabb IT-support så de får en bra dag på jobbet, säger Edward Lantz. 

En av kunderna i Lycksele är möbeltillverkaren Hedlunda Industri. Här hanterar TeamNorr IT-Partner IT-miljön, både på kontoren och i industrilokalerna.   

– Jag ser TeamNorr både som vår IT-chef och vår IT-avdelning. De säger vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. De hanterar allt – projektering, installationer, IT-support till molntjänster, telefoni, dokumenthantering med mera. Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete, säger Jerry Johansson, vd på Hedlunda Industri. 

I dag tillverkar Hedlunda Industri cirka 4 miljoner färdiga trämöbler per år som levereras till hela världen. Med andra ord är det viktigt att undvika driftstopp, fabriken och robotarna bör gå i princip dygnet runt. 

– Vi har extremt sällan driftstopp, mycket tack vare förebyggande arbete från TeamNorr och vår personal, så vi känner oss trygga. Och med fler TeamNorrare på plats i Lycksele kan vi utveckla samarbetet ytterligare, säger Jerry Johansson. 

 Fler uppdrag i Lycksele och de närliggande orterna innebär också en mer bilkörning för TeamNorrs IT-konsulter eftersom en stor del av arbetet utförs på plats ute hos kunderna. Därför annonserar man nu efter fler IT-konsulter som vill bo och arbeta i inlandet. TeamNorr IT-Partner hanterar inkomna ansökningar kontinuerligt. 

– Det är bara att skicka in en ansökan. Här blir du en del av ett härligt gäng! Vår idé att vara våra kunders kompletta IT-avdelning innebär att vi hjälps åt att utveckla våra kunders IT-miljöer genom att arbeta långsiktigt och proaktivt. Det är också så att vi hjälps åt med de akuta IT-problem som dyker upp där kunderna behöver snabb hjälp. Så man behöver aldrig känna sig ensam. Och så har vi högt i tak. Hos oss är alla idéer och förslag välkomna, säger Edward Lantz. 

Han nämner några av TeamNorr IT-Partners förmåner, som företagshälsovård med hälsokontroller, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme med mera, men poängterar också gemenskapen i gruppen. 

– Vi lär av varandra oavsett vilket kontor vi sitter på – och så har vi roligt tillsammans. Nu hoppas jag att djungeltrumman i Lycksele går och att vi hittar IT-konsulter som vill följa med oss på resan, säger Edward Lantz. 

Som IT-konsult på TeamNorr IT-Partner är du en del av ett kunnigt och sammansvetsat team som gemensamt hjälper kunderna med allt som rör IT – support, skrivare, datorer, server, datacenter och telefoni med mera. 

Läs mer om den utannonserade tjänsten som IT-konsult i Lycksele

Läs mer om TeamNorr som arbetsgivare