Microsoft förändrar priser och villkor för Microsoft 365

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_margin=”||-35px|||” custom_padding=”0px|||||” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Den 1 mars 2022 förändrar Microsoft sin prissättning och licensupplägg för Microsoft 365. Microsofts prishöjning påverkar nästan alla licensversioner.

Från den 1 juli 2022 så blir det dessutom ytterligare en prishöjning från Microsoft som gör att det blir större skillnad prismässigt mellan att ha ”full flex” (månadsabonnemang) jämfört med låsta årsabonnemang.

Prishöjningen motiverar Microsoft med att man infört många nya funktioner i sina tjänster under de senaste åren och inte höjt sina licenspriser sedan 2013.

Det går utmärkt att blanda års- och månadslicenser, t ex årslicenser för fast anställd personal och månadslicenser för säsongsanställda.

Vi kan även hjälpa till att byta användare på en årslicens, exempelvis om någon slutar och en ny anställd börjar och tar över licensen.

Läs mer om nya arbetssätt med Microsoft 365

Hör av dig till oss på TeamNorr i dag så hjälper vi er att vara rätt licensierade.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”mailto:info@teamnorr.se” button_text=”Ja, tack! Vi vill ha hjälp med genomgång och optimering av våra Microsoft-365-licenser” button_alignment=”left” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_button=”on” global_colors_info=”{}”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Liknande nyheter

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.

It-avdelningen växer så det knakar – “kunderna är våra bästa säljare”

En it-avdelning ska inte bara vara en stödenhet, utan ett aktivt redskap i företagets utveckling. Vi hjälper norrländska företag att växa, säger Håkan Olovsson, affärsutvecklare på TeamNorr.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning