Växer vidare i Skellefteå – IT-konsult ansluter till teamet

TeamNorr IT-Partner etablerade sitt Skellefteåkontor under hösten 2020. Nu välkomnas ännu en medarbetare. IT-konsulten Tim Granlund som kommer direkt från en tjänst på Skellefteå Kommuns IT-avdelning.

Här berättar Tim vad han kommer bidra med för att Skellefteåföretagen ska få en bra dag på jobbet.

I mitten står nyanställde Tim Granlund som hälsas välkommen av Skellefteåkontorets säljansvarige André Jonsson till vänster och Anders Eriksson som är kundansvarig till höger.

Edward Lantz, nytillträdd VD för TeamNorr IT-Partner AB

Tim Granlund, nyanställd IT-konsult på TeamNorr IT-Partner i Skellefteå ser till att tekniken fungerar ute hos kunderna.

– Det känns väldigt roligt att äntligen vara igång. Man märker direkt att TeamNorr IT-Partner är ett företag med en stark strävan efter att utvecklas och ligga i framkant. Det finns en riktigt bra företagskultur som genomsyrar hela företaget och det känns otroligt spännande att få hänga med på den här resan med att hjälpa våra norrländska kunder att utvecklas och att effektivisera sina arbetssätt. Jag kommer bidra med ett stort engagemang och min förmåga att se lösningar och möjligheter där andra ser problem, säger Tim Granlund.

– Vi är grymt nöjda med rekryteringen av Tim. Han är en ung och redan etablerad stjärna på IT-konsulthimlen med en otrolig arbetsmoral. Vi har jobbat ihop tidigare och styrkan hos honom ligger i den breda erfarenhet som han redan besitter genom sina tidigare jobb som tekniker och IT-konsult. Med Tims hjälp så har vi alla förutsättningar att lokalt här i Skellefteå kunna snabbt leverera och supportera den breda portföljen som vi säljer, säger André Jonsson som är säljansvarig i Skellefteå.

– Jag lägger stor vikt vid att TeamNorr IT-Partner är en norrländsk aktör med lokala människor där det går snabbt från idé till utförande. Det är knappast någon överdrift att hävda att TeamNorr är en av de mest attraktiva arbetsgivarna man kan jobba för inom den här branschen, säger Tim Granlund.

 

Det här är Tim Granlund

Ålder: 27

Bor: Sörböle i Skellefteå

Civilstånd: Sambo

Tidigare erfarenheter: Skellefteå Kommun, CSCE, ITEC Group London, Ricoh IT Partner, Pumek, Hockeysverige.se

Hobby: Snickra, Stugan i Råneå, Brittisk fotboll

Företagsfakta:
TeamNorr IT-Partner AB är en norrländsk helhetsleverantör av produkter och tjänster inom IT. Bolaget grundades 2014 och har idag 28 medarbetare i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik.
TeamNorr IT-Partner levererar tjänster och produkter inom IT som hjälper företag i Norrland att få en bra dag på jobbet.
Läs mer på www.teamnorr.se

 

För närmare information kontakta:

André Jonsson, säljansvarig
070-600 51 24
andre.jonsson@teamnorr.se

 
Tim Granlund, IT-konsult
076-102 25 96
tim.granlund@teamnorr.se

Edward Lantz, VD
070-552 33 54
edward.lantz@teamnorr.se