Vår färskaste servicetekniker har längst erfarenhet

Serviceteknikern Jonas Ek är en ny medarbetare på TeamNorr IT-Partner i Luleå men har arbetat väldigt länge i branschen och välkänd bland många av Norrbottens företag.

Jonas Ek, nyanställd servicetekniker på TeamNorr IT-Partner i Luleå ser till att tekniken fungerar ute hos kunderna.

–Jag fick upp ögonen för TeamNorr på sociala medier, ett företag som under pågående pandemi utökar och nyanställer. När jag under våren blev kontaktad av dom, så var det inga tveksamheter från mitt håll att ansluta sig till detta lag, säger Jonas Ek

Det här är helt rätt för TeamNorr. Jonas har spetskompetens i kombination med yrkesstolthet och ett glatt humör, säger kollegan Håkan Olovsson som arbetar som säljare på Luleåkontoret.

Edward Lantz som är TeamNorr IT-Partners VD är också nöjd med rekryteringen av Jonas Ek och säger så här:
– Det är så oerhört viktigt att våra nya anställda som ansluter till vårt team har rätt attityd och värderingar. Vi som jobbar på TeamNorr vill göra det lilla extra för våra kunder och är måna om att göra ett väl utfört arbete. Jonas har kommit in på rätt sätt i laget och visat direkt vad han går för och på vilket sätt han vill bidra i vår framgång. Känns fantastiskt bra att Jonas börjat hos oss!

Edward Lantz, nytillträdd VD för TeamNorr IT-Partner AB

Jonas Ek i mitten som hälsas välkommen av kollegorna på Luleåkontoret.

Tim Granlund som är tekniskt affärsområdesansvarig för dokumenthantering kommenterar:
–Vi har haft ögonen på Jonas en längre tid, och att han nu valt att ansluta till teamet känns fantastiskt. Jag har haft förmånen att arbeta med Jonas tidigare, och det är ett proffs ut i fingerspetsarna med mycket kunskap och yrkesstolthet. Han är här för att han är bäst i branschen helt enkelt, samt att det är en väldigt trevlig person som delar våra värderingar, och alltid har kunden i fokus.

– Lagkänsla är just det som är det speciella med TeamNorr, inte bara nåt företagsledningen säger utan man är en del av laget, fortsätter Jonas.

Man har möjlighet att påverka arbetssätt och rutiner , allt för att underlätta interna arbetsflöden men även förbättra kundernas arbetsdag, avslutar Jonas.

Jonas började på TeamNorr IT-Partner i Luleå den 9 augusti.

 

Det här är Jonas Ek

Ålder: 49

Bor: Sjulsmark

Familj: Sambo och tre barn

Tidigare erfarenheter: Olika företag i Ricohs regi

Hobby: Djur och natur

Företagsfakta:
TeamNorr IT-Partner AB är en norrländsk helhetsleverantör av produkter och tjänster inom IT. Bolaget grundades 2014 och har idag 22 medarbetare i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik.
TeamNorr är IT-partnern som hjälper norrländska företag få en bra dag på jobbet.
Läs mer på www.teamnorr.se

 

För närmare information kontakta:

Håkan Olovsson, säljare Luleå
070-624 26 05
hakan.olovsson@teamnorr.se

Jonas Ek, Servicetekniker
076-677 64 55
jonas.ek@teamnorr.se

Edward Lantz, VD
070-552 33 54
edward.lantz@teamnorr.se