“Känslan för service är på högsta nivå”

Vårt Örnsköldsviksteam har fått tillskott. Tobias Engdahl förstärker vårt glada kontor på Sjögatan och han har många IT-erfarenheter i bagaget.

Tobias började jobba för fullt på TeamNorr efter semestern och hjälper kunderna med IT så att de kan ha en bra dag på jobbet.

–Väldigt roligt att börja på en arbetsplats där man verkligen känner att samarbetet fungerar och att känslan för service är på högsta nivå. Det känns även bra att fokuset på Norrland är stort, säger Tobias Engdahl.

–Vi brinner för att våra kunder här i Norrland ska ha en bra dag på jobbet när det gäller IT. Så just därför passar Tobias kompetens och känsla för kundkontakt bra in hos oss här i Örnsköldsvik.
Vi har bara jobbat tillsammans ett kort tag och man märker på Tobias engagemang att han kan mycket och att hans ansvar mot kund är en ledstjärna, kommenterar Michael Granquist säljansvarig i Örnsköldsvik.

LÄS MER: Här kommer du i kontakt med alla våra medarbetare

Edward Lantz som är VD på TeamNorr IT-Partner är riktigt nöjd med rekryteringen:
– Grunden hos oss handlar mycket om frihet under ansvar och samarbete och delaktighet. Tobias har på kort tid visat vad han går för och tagit plats i teamet på ett bra sätt. Framgången i vårt företag beror mycket på drivet från alla oss medarbetare. Det krävs att man både har engagemanget, viljan och de kompetensmässiga förutsättningarna för att göra ett bra jobb och det har helt klart Tobias.

Det här är Tobias Engdahl

Ålder: 37
Bor: Örnsköldsvik
Familj: Ensamstående
Tidigare erfarenheter: Wavecom, Mobiplus
Hobby: Naturmänniska

Företagsfakta:

TeamNorr IT-Partner AB är en norrländsk helhetsleverantör av produkter och tjänster inom IT. Bolaget grundades 2014 och har idag 22 medarbetare i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik.
TeamNorr är IT-partnern som hjälper norrländska företag få en bra dag på jobbet.
Läs mer på www.teamnorr.se

 

För mer information kontakta:

Tobias Engdahl

Tobias Engdahl

IT-konsult

Michael Granquist

Michael Granquist

Säljansvarig Örnsköldsvik

Edward Lantz

Edward Lantz

VD