Komplett IT-avdelning för växande företag

TeamNorr består av IT-konsulter och IT-tekniker med olika spetskunskaper som tillsammans bildar ett kompetent lag som blir våra kunders IT-avdelning. Vi tar helhetsgreppet om allt ifrån produktleveranser av hård- och mjukvara, projektering, installationer och servicedesk till molntjänster, telefoni och så mycket mer.

IT-support och servicedesk

När all utrustning är på plats och alla vet hur den ska användas måste också allt fungera som det ska. Det kan uppstå fel i system eller hårdvara som kan ställa till det i arbetsvardagen och då är det tryggt att veta att support och service finns nära tillgängliga. Snabb och kompetent IT-support från TeamNorr sparar pengar och minskar driftsstopp och frustration.

Eget datacenter

Många företag har behov av en central knytpunkt för fillagring, system, databaser eller andra viktiga detaljer i arbetsvardagen. Det finns många fördelar med att låta TeamNorr ansvara för era server och hostingbehov.  Ni slipper både initiala investeringar kopplat till hårdvara och uppsättning av egna servrar, vi sköter all hantering och drift samt att resultatet blir en lösning som är helt och hållet designad för er verksamhet. Lösningen är dessutom skalbar att växa i takt med era behov och det bästa av allt är att ni endast betalar för det ni behöver. Genom att överlåta drift, hantering, övervakning, backup och andra detaljer till TeamNorr kan ert företag säkerställa hög säkerhet, hög tillgänglighet och minimal hantering för er som kund.

Konferensutrustning

Med rätt teknik och rätt förutsättningar förvandlas konferensrummet till ett mångsidigt mötesrum där tekniken förstärker möjligheterna till att hålla levande och informativa möten både fysiskt och på distans. Vi hjälper er med hela processen från projektering och installation till utbildning och support av er konferensutrustning.

Kompletta nätverkslösningar

Idag är det svårt att tänka sig hur verksamheter skulle klara sig utan internet. Vilket gör nätverksmiljön till en extremt central del av många företags vardag. Det kan handla om att säkerställa möjligheterna till bra Wi-Fi-täckning i och kring företagets lokaler och det kan handla om att minska risken för intrång i nätverksmiljön. Oavsett vad det handlar om hjälper TeamNorr er till en stabil och välfungerande nätverksmiljö.

Telefoni och växel

En välfungerande telefoni och växellösning kan i många fall utgöra ryggraden i både kundkontakt och kommunikation. Vi hjälper ert företag till en smidig och lätthanterlig telefonilösning som ni själva enkelt kan hantera och administrera. På så sätt ökar ni tillgängligheten gentemot era kunder och gör det samtidigt enkelt för er personal.

Microsoft 365

Vi har kompetensen och erfarenheten för att visa er hur man öppnar nya smarta arbetssätt för kommunikation, produktivitet och samarbete. TeamNorr har sedan 2014 hjälpt kunder att arbeta i molnet och att använda Microsoft 365 fullt ut med Teams, One-Drive, SharePoint, Planner, To Do och Forms. Mängder av smarta digitala verktyg samlat i en prenumeration och du får alltid tillgång till senaste programversioner och nya funktioner när de släpps.

”Vi vill göra livet enkelt för de som anlitar oss som sin proaktiva IT-avdelning”

Utbildning

Höj personalens digitala kompetens med våra populära och lärorika utbildningar. Skapa effektiva kommunikationsvägar, smarta digitala arbetsflöden eller höjd digital säkerhet på arbetsplatsen och låt verksamheten utvecklas genom nya kunskaper och tillvägagångssätt.

Skrivare och dokumenthantering

Utskrifter, kopiering, scanning och mycket annan dokumenthantering är ofta något som spelar en vital roll i verksamheten och som många förlitar sig på i sin arbetsvardag. Därför är det också av stor vikt att  utrustningen fungerar som den ska och att konfigurationer och dokumentflöden stöttar verksamheten på bästa sätt. Vi hjälper er att låsa upp potentialen i er dokumenthantering och minskar onödig administration för en bra dag på jobbet.

Att jobba hos oss

Vår företagskultur är präglad av laganda, engagemang och omtanke för våra kunder och våra medarbetare. Vi är en framåtsträvande och utvecklingsfokuserad arbetsplats. En bra dag på jobbet är våra ledord och vi har en stark vilja att hela tiden bli en bättre arbetsplats. Vi tror på coachande ledarskap, personlig utveckling och välmående. Tillväxten är stabil för oss och vi söker medarbetare med den rätta gnistan som har viljan att utvecklas inom IT och ta nästa steg tillsammans med oss. Hos TeamNorr har vi en sak gemensamt, vi brinner för att hjälpa företag att växa med rätt IT-lösningar. Välkommen med din spontanansökan till jobb@teamnorr.se och gå in läs mer på Lediga Jobb

En rejäl och smidig IT-avdelning

TeamNorr IT-Partner hjälper företag att växa med rätt IT-lösningar. Vi riktar oss framförallt till ägarledda tillväxtföretag i Norrland och vill vara en rejäl och smidig IT-partner göra livet enkelt för de som anlitar oss som sin IT-avdelning. Vi anser att det är lika viktigt med snabb avhjälpning som att proaktivt förhindra att problem uppstår. Genom att låta oss sköta om drift, underhåll och övervakning av er IT-miljö kan vi säkerställa hög tillgänglighet, hög driftsäkerhet och genom det också förebygga problem och minska risken för driftsstörningar.

Ladda ner annonsen som PDF