Meny

Meny

Intervju med Pär Vidmark och två av våra kunder Base media och Tegs Mark och Bygg.

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.14.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

teamnorr-forelasning02_webb

Pär Vidmark

Vad jobbar du med?
Jag är VD och ägare av TeamNorr IT-Partner

Hur kommer det sig att du  startade TeamNorr?
För mig handlade det om en personlig utveckling. Jag kände att jag hade nått mina mål som konsult och ville vidare i arbetslivet och se vad man kan uppnå på egen hand.
Jag kände att jag ville starta ett bolag som fungerade enligt dom värderingar som jag kan stå för och dom tankar som jag har hur man ska driva ett företag.
Nu har vi på TeamNorr möjlighet att skriva vår egen historia och det känns riktigt skoj.

Vad är IT?
För vissa är det ett nödvändigt ont medan för andra är det hela ens liv. Jag ligger väl någonstans mitt emellan. Jag ser vilka möjligheter det finns med IT men det känns även skrämmande hur beroende vi är av den.

Hur jobbar du för att skapa en bra IT-miljö till dina kunder?
Fokus ligger alltid på att hitta en miljö som passar kunden. Det går inte att forma alla kunder i en och samma mall utan man måste anpassa sig efter storlek, intresse, kunnande, ekonomi, arbetssätt mm. Så där ligger nog den stora utmaningen som driver en att hitta en optimal IT-miljö för varje specifik kund.

Vilka styrkor ser du med att jobba tillsammans i ett team?
Som idrottskille så vet jag att ett lag som har samma mål men med olika individuella kvalitéer kan övervinna allt. Så tänker jag på TeamNorr också. Om vi jobbar tillsammans så kommer vi uträtta storverk.

Pär om hur en ”vanlig” arbetsdag ser ut:
Kollar mailen på morgonen för att se om det dykt upp några mail under kvällen/natten. Oftast ringer det in någon kund som behöver hjälp, jag delegerar uppdraget till någon av dom andra konsulterna. Kommer in på kontoret och ringer mina anställda för att stämma av att allt är under kontroll. Har oftast något kundmöte inbokat vid lunch så då förbereder jag mig inför det.
På eftermiddagen så blir det mycket planering inför framtiden med olika projekt eller lösningar till kunder. Mellan varje aktivitet så pratar jag i mycket telefon och svarar på mail.

Vilket är ditt smultronställe i Norrland?
Förutom i mitt hus så måste jag säga min hembygd Norsjö. Fantastiskt härliga människor, bra tillgång till idrottsaktiviteter ett bra ställe att växa upp på.

Vad gör du helst en ledig lördag?
Leker med min dotter, ser fotboll kl 16.00, lagar middag tillsammans med min sambo, dör i soffan framför en bra film och lite godis.

Hur viktigt är det för er med en fungerande IT-miljö?
Det är livsviktigt. För att verksamheten ska flyta på utan problem är vi beroende av att både internet och datorer ska fungera. Utan det kan vi varken sköta bokföring, hålla koll på lager eller sköta vår kommunikation överhuvudtaget. Om internet och datasystemen inte fungerar så står allt still.

Vad innebär det för er att ha en IT-konsult på plats?
Det viktiga är att ha en bra kontakt till sin IT-Partner och ha en leverantör som lyssnar på vilket behov vi har. Dessutom behöver vi en bra backup och det har TeamNorr.

Vilka stora förändringar har skett hos er sedan ni anlitade TeamNorr?
Bara till det bättre.  D

et viktigt att ha en bra personlig kontakt. Det har fungerat mycket bra redan från start.

Varför vill du rekommendera TeamNorr till andra företag?
För att allt IT-relaterat fungerar mycket bättre idag än innan vi anlitade TeamNorr. Vi sparar både tid och energi.

teamnorr-webb-kundcase_6

 

Ann Klefbom, delägare Base Media

Hur viktigt är det för er med en fungerande IT-miljö?
Det är väldigt viktigt, det är där jag lever och verkar.

Vad innebär det för er att ha en IT-konsult på plats?
För mig är det smidigt att ha någon kunnig att kontakta vid eventuella problem och som hjälper mig att välja det som passar mitt företag bäst.

Vilka stora förändringar har skett hos er sedan ni anlitade TeamNorr?
Det har blivit stor skillnad. Jag tycker att det är mycket snabbare service än vad jag har haft tidigare. Snabb service är A och O i min värld.

Varför vill du rekommendera TeamNorr till andra företag?
Därför att TeamNorr är lyhörda och lösningsfokuserade, och de kommer alltid med bra förslag på att lösa våra behov.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Liknande nyheter

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Ge vidare datorer smidigt och säkert

Tillsammans med våra kunder vill vi göra mer för nästa generation. Därför omhändertar vi bärbara datorer på ett säkert och miljömässigt sätt.

Vd inom rekrytering och bemanning byter bransch.

Rebecca Vall, som arbetat i många år inom rekryterings- och bemanningsbranschen, börjar på it-bolaget TeamNorr som har affärsidén att vara it-avdelning till ägarledda tillväxtföretag i Norrland.

Fyra anledningar att välja en modern telefonilösning till företaget

Vårt telefonierbjudande samlar företagets it-lösningar ännu mer och gör livet enklare för våra kunder. Som jag ser det är en modern telefonilösning grunden för den digitala arbetsplatsen, menar Anders.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning