Det ska vara friktionsfritt och att vi får smidig hjälp när vi behöver det

Vi valde TeamNorr eftersom vi uppskattar deras mod att erbjuda avtal som inte är låsta under flera år.

– TeamNorr har varit vår pålitliga IT-avdelning i fem år nu. Vi valde TeamNorr eftersom vi uppskattar deras mod att erbjuda avtal som inte är låsta under flera år, vilket tyvärr är vanligt förekommande. Vårt huvudkontor är baserat i Umeå, och närheten till TeamNorr har varit avgörande för vårt val. TeamNorr imponerar också med sitt starka kundfokus, vilket är något vi värdesätter högt.

Initialt trodde vi att det kunde bli problematiskt eftersom vår verksamhet sträcker sig över flera orter och länder, men det har visat sig vara en utmärkt lösning. Trots att vi tillhör en stor koncern, där det normalt sett förväntas att vi använder deras egna IT-lösningar, känner vi ingen önskan att göra det. TeamNorr är vår IT-avdelning, tar hand om allt inom IT och det som vi behöver hjälp med. De hanterar våra servrar och agerar som helpdesk för alla typer av ärenden.

Tidigare hade vi en egen anställd IT-tekniker, men TeamNorr sköter nu allt, från support till drift av våra system. Det mest positiva med TeamNorr är den smidiga kommunikationen. När vi behöver hjälp får vi den snabbt, och den enkla tillgängligheten är av stor betydelse. Även om vi har stött på problem har TeamNorr alltid hjälpt oss snabbt.

Jag ger TeamNorr betyget 4,5/5. Inget retar upp personalen lika mycket som långsam eller obefintlig support, men det är något som TeamNorr löser effektivt. Det fungerar utmärkt för oss som dagligen är i behov av pålitlig IT-support.

Thermotech utvecklar, tillverkar och projekterar kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Det startade 1993 som ett kommunalt projekt i Sollefteå. Målet var att skapa arbetstillfällen och uppdraget var att ta fram ett system för vattenburen golvvärme. Två praktikanter anställdes och sedan drog resan igång. 1996 hade verksamheten vuxit och börjat generera vinst! Thermotech-koncernen har idag förvärvats av finska Purmo Group, en av de ledande tillverkarna av radiatorer och produkter för inomhusklimat i Europa, och börsnoterat på Nasdaq Helsingfors.

Liknande kundcase

Läs mer om hur vi hjälpt och påverkat våra kunder för en förbättrad it-medvetenhet och ökad säkerhet.

TeamNorr säger vad som ska göras och ser till att det blir gjort

De hjälper oss med expertis om vilken utrustning vi behöver och vilka uppdateringar i IT-miljön vi ska göra.

Samarbetet med TeamNorr är avgörande för att täcka upp

De är en pålitlig partner som hjälper oss när vi medarbetare har möten, arbetsplatsträffar och servicemöten.

Fokuserar på att minska stopptiden och optimera effektiviteten

TeamNorr levererar och servar skrivare åt oss och affärsrelationen fokuserar på att minska stopptiden och optimera effektiviteten.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning