Fokuserar på att minska stopptiden och optimera effektiviteten

TeamNorr levererar och servar skrivare åt oss och affärsrelationen fokuserar på att minska stopptiden och optimera effektiviteten.

– Vi på Baxter är verksamma inom tillverkande industri med stort fokus på lean production och vann det svenska Leanpriset 2021. Vi har haft en framgångsrik affärsrelation med TeamNorr under de senaste tio åren. Ursprungligen ansvarade vår tidigare IT-avdelning för kontakten, men under de senaste tre till fyra åren har vi på teknikavdelningen tagit över kommunikationen.

TeamNorr levererar och servar skrivare åt oss och affärsrelationen fokuserar på att minska stopptiden och optimera effektiviteten. Kontakten med TeamNorr sker veckovis och vi har ofta ett behov av service, där teknikern tar hand om underhåll och fyller på förbrukningsmaterial. Vi har cirka 15 skrivare, och vår tekniker Jonas på TeamNorr är den huvudsakliga kontaktpersonen. Det bästa med TeamNorr är att vi får väldigt snabb service och de svarar alltid. Jag skulle beskriva supporten som snabb och förträfflig, med möjlighet till akuthjälp samma dag.

I vår affärsrelation med TeamNorr förväntar vi oss att hålla verksamheten igång, särskilt för våra skrivare kopplade till produktionen och TeamNorr har uppfyllt förväntningarna genom snabb kontakt och dialog. TeamNorr har även varit bra på att rekommendera lämpliga skrivarmodeller och erbjuder flexibla leasingavtal som både jag och min chef uppskattar och värdesätter. Sammantaget är TeamNorr en mycket bra partner och jag ger dem en femma i betyg.

1979 grundades Liko AB, en verksamhet i byn Alvik utanför Luleå. Bybon Gunnar Liljedahl startade företaget som utvecklar och tillverkar mobila och stationära patientlyftar samt tillhörande lyftselar och andra lyfttillbehör för kunderna inom vårdsektorn. 2008 köptes företaget upp av den globala medicinteknikkoncernen Hillrom och 2021 förvärvades de av Baxter. Idag är de över 60.000 anställda världen över inom Baxter-koncernen som arbetar med produkter för behandling av blodsjukdomar, njursjukdomar och immunologiska problem.

Liknande kundcase

Läs mer om hur vi hjälpt och påverkat våra kunder för en förbättrad it-medvetenhet och ökad säkerhet.

TeamNorr säger vad som ska göras och ser till att det blir gjort

De hjälper oss med expertis om vilken utrustning vi behöver och vilka uppdateringar i IT-miljön vi ska göra.

Samarbetet med TeamNorr är avgörande för att täcka upp

De är en pålitlig partner som hjälper oss när vi medarbetare har möten, arbetsplatsträffar och servicemöten.

Det ska vara friktionsfritt och att vi får smidig hjälp när vi behöver det

Vi valde TeamNorr eftersom vi uppskattar deras mod att erbjuda avtal som inte är låsta under flera år.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning