TeamNorr säger vad som ska göras och ser till att det blir gjort

De hjälper oss med expertis om vilken utrustning vi behöver och vilka uppdateringar i IT-miljön vi ska göra.

– Vi kontaktade TeamNorr för cirka fem år sedan då vi insåg att vi behövde hjälp med allt inom IT. Vi har väldigt många datorer och ingen på företaget med kompetens att ta hand om dem. TeamNorr har vuxit in i rollen och de fungerar numera fullt ut som vår IT-avdelning. De hjälper oss med expertis om vilken utrustning vi behöver och vilka uppdateringar i IT-miljön vi ska göra. De tar sitt ansvar, ger oss råd och berättar för oss vad vi behöver. Kommunikationen har alltid fungerat väldigt bra.

Vi har utsedda kontaktpersoner och vi jobbar väldigt nära varandra. Det bästa med TeamNorr är att de tar ansvar över det som vi själva inte klarar av eller har kunskap om. Det är jätteviktigt för oss att få veta när det behövs göras exempelvis säkerhetsuppdateringar och ha en modern och uppdaterad IT-miljö.

Mina förväntningar på TeamNorr som IT-avdelning är att de tar eget kommando och driver frågor för oss, med fokus på det som är bäst för oss. De ska inte sitta stilla och vänta på att vi ska beställa något.

Hedlunda grundades i Lycksele 1984 och har genom ständig produktutveckling och investeringar blivit en konkurrenskraftig aktör för möbeltillverkning med högt ställda krav på kvalitet och hållbarhet. I Hedlunda ingår dotterbolagen Hedlunda Industri i Lycksele och Bampton i Skoczów, Polen.Idag arbetar 420 människor inom företaget, både i produktionsanläggningarna i Lycksele och i Polen. Hedlunda ingår sedan 2023 i koncernen Bergs Timber AB.

Liknande kundcase

Läs mer om hur vi hjälpt och påverkat våra kunder för en förbättrad it-medvetenhet och ökad säkerhet.

Samarbetet med TeamNorr är avgörande för att täcka upp

De är en pålitlig partner som hjälper oss när vi medarbetare har möten, arbetsplatsträffar och servicemöten.

Fokuserar på att minska stopptiden och optimera effektiviteten

TeamNorr levererar och servar skrivare åt oss och affärsrelationen fokuserar på att minska stopptiden och optimera effektiviteten.

Det ska vara friktionsfritt och att vi får smidig hjälp när vi behöver det

Vi valde TeamNorr eftersom vi uppskattar deras mod att erbjuda avtal som inte är låsta under flera år.

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning