Umeå 090 - 690 31 00|Övik 0660 - 43 18 50|Skellefteå 0910 - 560 10|Luleå & Piteå 0920 - 21 98 30|info@teamnorr.se|Support|Fjärrstyrning|Facebook|LinkedIn

Full koll på er IT

Vi är helhetsleverantör och hos oss ingår allt ni behöver för en effektiv och trygg IT till ett fast pris. Dessutom snabb support av våra kunniga IT-konsulter som är nära till hands när ni behöver hjälp. Full koll på hela er IT och kontroll över kostnaderna, helt enkelt!

Börja med en IT-genomgång

En av våra IT-konsulter gör en analys av er nuvarande IT-miljö. Vad fungerar bra och vad behöver förbättras? Ni får en överskådlig teknisk dokumentation och en konkret sammanställning av de åtgärder som behövs för att höja er säkerhet och minimera kostnader och tidstjuvar. 

Datorer

Serverdrift

Nätverk

Skrivare

Backup 

Säkerhet

Molntjänster

Telefoni

Ja tack, kontakta mig!

4 + 9 =

Din lokala IT-partner för en bra dag på jobbet

TeamNorr erbjuder helhetslösningar inom IT för att företag i Norrland ska ha en bra dag på jobbet

TeamNorr har verkligen levererat.
Lars Sjöberg

IT Specialist, Komatsu forest

TeamNorr är moderna, effektiva och väldigt lösningsinriktade. Vi är väldigt nöjda med den digitala lösning som de levererar till oss.
Patrik Nygård

Administratör, It-ansvarig, Grus Schakt i Umeå AB

Ödmjuka, trovärdiga och professionella.
Torvald Östensson

VD, Umpac

TeamNorr levererar en helhetslösning inom all IT som vi behöver och vi använder dem som vår egen IT- avdelning. Dalkarlså folkhögskola är väldigt nöjda med dem som leverantör.
Erika Borgström

Verksamhetsledare, Dalkarlså Folkhögskola

Det känns både tryggt och bra att ha en kontaktperson som jag kan ringa när som helst. Han vet allt om vår infrastruktur, vet var allt finns och hur saker fungerar hos oss.

Frank Ådahl

Lärare, Musikmakarna

IT ska ju bara funka och det har aldrig varit ett bekymmer med TeamNorr. Om vi behöver snabb hjälp gör de allt för att lösa problemet.

Erik Årdahl

Ekonomichef, Thermotech

De gör ett bra jobb, är serviceinriktade och ställer alltid upp.
Jörgen Tellström

Platsansvarig, Akzo Nobel

TeamNorr är problemlösare och har väldigt god produktkunskap på både Mac och PC.

Barbro Renkel

Affärscoach, eXpression Umeå

Johan Eriksson

Johan uppskattar lagkänslan som uppstår när man jobbar i team och anser att omväxlingen i arbetet gör att det aldrig blir tråkigt. Läs mer i intervjun med Johan och Nordantenn.

Johannes Ottosson

För Johannes är det viktigt att jobba inom ett företag som vågar tänka nytt och att få vidareutveckla sin kompetens. Läs mer i intervjun med Johannes och Bjurbäcks Bygg.
Mejla oss
close slider