Junior IT-tekniker till TeamNorr i Sundsvall

Vi växer och har flera stora, spännande projekt på gång! Vill du också få möjlighet att jobba i IT-branschen? Ta då chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Just nu söker vi dig som vill jobba som IT-tekniker hos oss och leverera och installera ny IT-utrustning till våra kunder. Vi är ett växande företag med korta beslutsvägar och en stark kultur av att hålla samman och arbeta mot en gemensam målbild. Vi tror på att hjälpa varandra och stötta varandra i det dagliga arbetet. Vi har hela tiden våra kunders bästa för ögonen och hjälper varandra över orterna för att lösa kundernas problem. Dessutom ser vi till att ha roligt ihop och att lära av varandra oavsett vilket kontor vi arbetar på. 

Om rollen 

Vi jobbar tillsammans i team och du kommer att tillsammans med dina kollegor arbeta med planering, felavhjälpning, utbyte och installation av it-utrustning hos våra kunder.  

Du arbetar till exempel med:  

  • Leverans och installation av hårdvara (datorer, mobiler, skrivare mm)  
  • Support för klient (dator och/eller mobiltelefon) samt skrivare  
  • Hantera kringutrustning/tillbehör och installation. Så som fysisk installation, anslutning av arbetsstationer och kringutrustning, samt byta ut enhet eller problemlösning på plats. 

Du kommer att ha ett gäng erfarna och härliga kollegor omkring dig och kommer att ges goda möjligheter att utvecklas i din roll. 

Om dig 

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av att arbeta inom it, med support, installationer och hårdvara inom både klienter och skrivare. Alternativt att du har utbildning inom it-området och är villig att lära. Som person är du serviceinriktad och trivs i en roll som innebär många kontaktytor där du möter kunder på ett rejält och smidigt sätt.  

För att rollen ska bli rätt för dig behöver du:  

  • Teknisk grundkompetens  
  • goda kunskaper i Svenska i tal och skrift  
  • B-körkort 

För att få vistas i kundens lokaler så krävs godkänt utdrag ur belastningsregistret.  

Tjänsten är på heltid med start innan sommaren 

Sista ansökningsdag: 9 juni. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. 

Skicka din ansökan till jobb@teamnorr.se och märk mejlet ”IT-tekniker Sundsvall”. 

Har du frågor om tjänsten? 

Kontakta Rebecca Vall, rebecca.vall@teamnorr.se, 072-4025307 

Liknande tjänster

Välkommen att ansöka till våra lediga tjänster, utöver dessa så kan du även skicka in en spontanansökan via formuläret 

Om TeamNorr IT-Partner

​TeamNorr IT-Partner grundades i Umeå 2014 och är ett av Norrlands ledande it-företag. Vårt huvudsakliga syfte är att hjälpa ägarledda företag att verka och utvecklas i Norrland genom att vara deras lyhörda och aktiva IT-avdelning.

I dag finns vi på ett flertal orter runt om i Norrland. Nyetableringar är en del av vår vision X10#1, där det finns företag som vill utvecklas finns också vi.

Genom att anlita oss som IT-avdelning får kunderna ta del av många olika spetskompetenser. Det handlar bland annat om it-support, serverdrift i vårt datacenter, leverans av skrivare, datorer och skärmar.

Hur det är att jobba hos oss

TeamNorr är en arbetsplats med korta beslutsvägar och vi har en företagskultur som präglas av medskapande och att vi jobbar som ett team. Här på TeamNorr är kulturen att vi kollegor stöttar varandra att må bra, trivas, utvecklas och prestera. Vi vill att våra kunder känner av vår kultur och upplever oss som engagerade och aktivt bidragande medskapare.

Vi erbjuder en plats i ett växande företag med goda framtidsutsikter och en stark drivkraft att ständigt förbättra vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

Vi är TeamNorr

Vill du veta mer om hur det är att jobba med en IT-verksamhet? Eller vill du bara säga hej? Tveka inte att kontakta oss för dina funderingar så återkommer vi så snart vi kan.

Besök oss

Vi finns runt om i Norrland med lokala kontor i Boden, Bollnäs, Luleå, Lycksele, Piteå, Skellefteå, Sollefteå, Sundsvall, Umeå och Örnsköldsvik.

Är du vår nästa stjärna?

Brinner du för att utveckla näringslivet framåt? Du kanske upplever dig själv som rejäl och smidig? Då tycker vi att du ska skicka in en ansökan via formuläret. 

CV & Personligt brev (pdf, doc, docx)

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

Vi är TeamNorr

Vi hjälper dig med hårdvara, mjukvara och tjänster som underlättar för dig och din verksamhet. Det ska helt enkelt bara fungera. Kontakta vår support idag.

E-post

support@teamnorr.se

Kom i kontakt!

Välkommen att kontakta din IT-avdelning